Bevezető a Madárszámlálók honlap használatához

Az MME Monitoring Központjának honlapja 2001 óta működött a www.mme-monitoring.hu domain alatt. A honlapot 2001-2005 között fejlesztettük, több alkalommal új funkciókkal bővítettük, és sokaknak évekig az elsődleges információs forrás volt, ha madarakkal kapcsolatos adatokra volt kíváncsi.

Több éve nem frissítjük, csak néha kerül feltöltésre egy-egy rövid hír, ezért a www.mme-monitoring.hu domain alatt lévõ tartalmak többsége nem a legfrissebb! A honlap hamarosan megszüntetésre kerül, s a tartalmak többsége frissítve jelenik majd meg az MME központi honlapján a www.mme.hu domain alatt.

Legfontosabb madármonitoring programjaink (MMM, RTM, VVM) és egy-egy faj vagy fajcsoport felméréseit bemutató és adatait fogadó honlapjainkat és online adatbázisainkat fejlesztettük az elmúlt években, de továbbra is fontosnak érezzük, hogy egy olyan honlapot működtessünk, melyen megoszthatjuk friss híreinket a madárszámlálási programokról, módszerekről és az aktuális vagy praktikus dolgokról a bennünket érintő témákban.

A Madárszámlálók honlap ennek ad teret a weben.

Oldalaink és cikkeink elsősorban a madárszámlálási programjainkban résztvevő mintegy 2500 önkéntes felmérő számára szolgálnak hasznos információkkal, de rendszeresen jelentkezünk olyan témákkal is, melyek a madarakkal még csak most ismerkedő közönségnek is érdekesek lehetnek.

© MME-BirdLife Hungary »