Új Madárhatározó 2013

Címkék:

Megérkeztek az új madárhatározók az MME boltba. K. Mullarney, L. Svensson, D. Zetterström, P. J. Grant: Madárhatározó, a Magyarországon, Európában, Észak-Afrikában és a Közel-Kelet nagy részén megfigyelhető madárfajok átfogó kézikönyve. Az első 100 darab 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg boltunkban!

Egységár (darab): 9 500 Ft
Kedvezménnyel: 7 600 Ft (beleértve 5 % adó)

A Madárhatározó kezdő és tapasztalt madármegfigyelők számára egyaránt alapműnek számít. A második, átdolgozott kiadás ötvenegynéhány új fajjal bővült. Figyelembe veszi a legújabb kutatási eredményeket, nagyobb helyet szentel egyebek közt a viharmadaraknak, a ragadozó madaraknak, a különféle sirályoknak, galamboknak, baglyoknak, rigóféléknek, énekesmadaraknak és gébicseknek.

Pontosan 928 különböző faj és számos alfaj szerepel benne áttekinthető rendszerezésben, ebből 800 részletesen. A precízen szerkesztett szövegek leírják az egyes fajok testméretét, élőhelyét, elterjedését, határozóbélyegeit, alfajait és hangját.

A mintegy 200 oktató képoldal több mint 3500, először ebben a kötetben megjelenő, szép madárfestménnyel mutatja be, hogy nemétől, korától, elterjedésétől és az évszaktól függően miképpen változik egy-egy faj külseje. A fajtaábrázolásokon kívül az illusztrációk a madarakat jellegzetes környezetükben is megjelenítik. A képtáblákon a madarak fontos jellegzetességeit kiemelő nyilak és képaláírások segítik a könnyebb eligazodást.

Az elterjedési térképek tájékoztatnak a költő- és telelőterületekről, valamint a vonulási útvonalakról is. A Madárhatározót, melyet három elismert, világjáró ornitológus írt és illusztrált, a világ egyik legjobb kézikönyvének tartják. A madarak iránt érdeklődőknek ugyanolyan elmaradhatatlan kelléke, mint a távcső.

Az MME bolt itt érhető el. >>

Air Jordan 3 For Women-024

© MME-BirdLife Hungary »