Gyűlnek a GYIK-ok az RTM adatbázisban - Kérdezz Te is!

Címkék:

Nem egy újabb átalakítás történt az RTM adatbázisban, s nem kezdtük el a hüllők "költési adatait" oda feltölteni. A címben csak arra céloztam, hogy a Gyakran Ismételt Kérdések, azaz a GYIK menüpontban elérhető oldalt is kezdjük tartalommal feltölteni. Ezen az oldalon tesszük közzé a válaszokat azokra a kérdésekre, melyek gyakran felmerülnek, ha az RTM felmérésekről és az adatbázisról van szó.

Ha érdekel például, miért szükséges regisztrálni és belépni ahhoz, hogy adatokat tölthess fel az adatbázisba, vagy mik azok a fészkelési valószínűség kódok, esetleg szeretnéd tudni, hogy lehetnek-e olyan adataid, melyeket nem te töltöttél fel, de mégis saját adatként láthatod, akkor ezekre már most is megtalálod a választ a GYIK oldalon.

Ha van olyan felmerülő kérdésed, melyet még nem találsz meg, de szeretnéd a választ, akkor küldd el nekünk a monitoring@mme.hu e-mail címre! Lehet, hogy hamarosan bekerül a GYIK-ok közé.

S ne feledd az előző bejegyzésben írtakat sem! ;-)

Ha még nem olvastad, erről van szó: Fészkelt vagy sem? - Kapd elő a régi terepnaplókat, Excel táblázatokat és az agyad mélyén megbúvó adatokat is!

GYIK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések ::: RTM adatbázis, 2013.09.10.

Air Jordan VI Low

© MME-BirdLife Hungary »