Lezárult a regisztráció - Néhány praktikus információ a Madárszámlálók és Madárgyűrűzők Országos Találkozója előtt

Január végén tettük közzé a Madárszámlálók és Madárgyűrűzők Országos Találkozójának meghívóját, s tegnap lejárt a regisztráció határideje. Ennek apropóján röviden közzéteszünk néhány friss információt a rendezvénnyel kapcsolatban. A résztvevőknek mindenképpen érdemes elolvasni!

Minden regisztrált résztvevőt hamarosan e-mail üzenetben vagy telefonon értesítünk arról, hogy a regisztrációs űrlapon mit rögzített, s a visszajelzéseknek megfelelően megtesszük az esetlegesen szükséges módosításokat.

Összesen 125 fő regisztrált, ebből 109 lesz ott az első napon, s 85 a második napon (65-en mindkét napon).

Amint azt a meghívóban is leírtuk, az első napon lesz a „klasszikus” értelemben vett Országos Találkozó, ahová nagyobb közönséget várunk, a második napon pedig a MAP koordinátorok és a madárgyűrűzők vesznek majd részt. 

Néhány kiegészítés a regisztrációhoz és praktikus információk:

  1. Mivel az első napon a madármegfigyelők szélesebb tábora vehet részt, ezért arra február 17-én déli 12 óráig még elfogadunk regisztrációkat.
  2. A második nappal kapcsolatban viszont az előzetes számításainkat jelentősen meghaladta az érdeklődők száma (85 fő, s eredetileg 50 fővel számoltunk az előző évek alapján). Ezért sajnos azon jelentkezők egy részének regisztrációját el kell utasítsuk, akik nem MAP koordinátorok vagy madárgyűrűzők.
  3. Ha valaki időközben valamilyen halaszthatatlan ügy miatt mégsem tud részt venni a rendezvény második napján, azt kérjük azonnal jelezze, s lehetőség szerint nevezzen meg helyettesítő résztvevőt!
  4. Sajnos a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központba az autóval belépőknek január 1. óta 500 Ft / személygépkocsi parkolási (behajtási) díjat kell fizetni, behajtáskor a portán (egyszer kell fizetni, be-kihajtás esetén nem kell újra, igazolás felmutatása szükséges).

Röviden a MMOT két napjáról

1. nap:

10:00 – 16:00 TIT Stúdió, Zsombolyai u. 6. (Dr. Harsányi István terem, földszint)
Az első napon lesz a „klasszikus” értelemben vett Országos Találkozó, ahová minden korábbi, jelenlegi és leendő felmérőnket, s a madárgyűrűzőket várjuk, ahol bemutatjuk az országos programok éves eredményeit és megtartjuk a 2016-ban felmérést végzők ajándéksorsolását. További részletek >>

2. nap:

09:00 – 16:00 Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ, Konkoly Thege Miklós út 21.
Az második napon lesz a már 2016-ban is megrendezett MAP szeminárium a program koordinátorainak, valamint a „klasszikus” értelemben vett gyűrűzőtalálkozó. További részletek >>

A lenti térképen mindkét helyszín pontos helye megtekinthető, a markerekre kattintva néhány alapvető információ is olvasható, valamint útvonal is tervezhető.

Air Jordan Westbrook 0.2

© MME-BirdLife Hungary »