MAP este volt az apaji Terepmadarász Találkozón

Címkék:

2015. október 08-11. között Apajon rendezték a terepmadarászok szokásos őszi találkozóját, melynek frappánsan Terepmadarász Találkozó a hivatalos neve. Közel száz madarász vett részt a rendezvényen, amelynek elmaradhatatlan részei a pénteki előadások és a QuizBird, valamint a szombat reggel 9 órakor kezdődő 24 órás Madarász Futam. Szombaton este viszont a Madáratlasz Program (MAP) kapta a főszerepet, egy MAP vacsora, majd előadás és beszélgetés formájában.

A napközben elfáradt és megéhezett társaság meg is hálálta az este nyolckor szervírozott vacsorát, s kilenctől közel fél tizenegyig áldozták idejüket a MAP-nak. Sok jelenlévő már aktív résztvevője a programnak, s reméljük, hogy többen kedvet kaptak azok közül is, akik eddig még nem vágtak bele a MAP-ozásba!

A szervezőknek köszönjük a lehetőséget, a résztvevőknek pedig a megtisztelő figyelmet! 

A madarászok este kilenc után is érdeklődve figyelték a MAP előadást.

A MAP vacsorát és az előadást a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásának segítségével valósítottuk meg.

Ha már MAP, akkor a MAP áttekintő térképen mutatom be a Terepmadarász Találkozó helyszínét. A terület a CT52 10*10 km-es UTM négyzetben van, s az idei évben elég sok MAP adatot töltöttek fel innen. :-)

Kezdődik az előadás

Az arcokon látható volt a koncentráció...

... s én is erősen figyeltem a közönség reakcióit. :-)

A sör és a jókedv is része volt a MAP estének.

Feszült figyelem

Késő este, negyed 11 után fejeztük be az előadást. Utána kötetlenebb formában folytattuk a beszélgetést...

Air Foamposite Pro

© MME-BirdLife Hungary »