A regisztráció és belépés csak és kizárólag madarszamlalok.mme.hu domain alatt megjelenő cikkekhez történő hozzászóláshoz szükséges! Az itt használt felhasználói adatokkal az MME Monitoring Központ által működtetett online elérhető madármonitoring adatbázisokba nem lehet belépni, azok egységesített felhasználói adatbázisa elkülönül ezen honlap felhasználói adatbázisától.

Amennyiben Ön az általunk üzemeltetett honlapon kitölti a regisztrációs űrlapunkat, ennek során személyes adatait részünkre átadja (név és e-mail). Adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen adott adatain és azok kezeléséhez való hozzájárulásán alapul. Az MME Monitoring Központ az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az adatvédelmi törvény (Avtv. - 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) rendelkezéseinek és az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően jár el, a hatályos jogszabályok előírásait betartja, illetve az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi.

Kérjük, hogy a regisztráció során a "Felhasználói név" mezőbe a saját nevét írja be (vezetéknév és keresztnév, pl. Kiss János vagy Nagyné Kiss Júlia)! Aki nem így tesz, annak regisztrációját nem hagyjuk jóvá. Ha már foglalt az adott "Felhasználói név", ami gyakoribb nevek esetén előfordulhat, kérjük adjon meg egy olyat, ami megkülönbözteti az ugyanolyan nevű felhasználótól. Tegye ezt a neve után egy " - " beiktatásával (pl. Kiss János - Szolnok).
Az írásjelek a pont, a kötőjel, az aláhúzás és a szóköz kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
© MME-BirdLife Hungary »