A regisztráció és belépés csak és kizárólag madarszamlalok.mme.hu domain alatt megjelenő cikkekhez történő hozzászóláshoz szükséges! Az itt használt felhasználói adatokkal az MME Monitoring Központ által működtetett online elérhető madármonitoring adatbázisokba nem lehet belépni, azok egységesített felhasználói adatbázisa elkülönül ezen honlap felhasználói adatbázisától.

Amennyiben Ön az általunk üzemeltetett honlapon kitölti a regisztrációs űrlapunkat, ennek során személyes adatait részünkre átadja (név és e-mail). Adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen adott adatain és azok kezeléséhez való hozzájárulásán alapul. Az MME Monitoring Központ az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az adatvédelmi törvény (Avtv. - 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) rendelkezéseinek és az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően jár el, a hatályos jogszabályok előírásait betartja, illetve az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi.

Kérjük, hogy a regisztráció során a "Felhasználói név" mezőbe a saját nevét írja be (vezetéknév és keresztnév, pl. Kiss János vagy Nagyné Kiss Júlia)! Aki nem így tesz, annak regisztrációját nem hagyjuk jóvá. Ha már foglalt az adott "Felhasználói név", ami gyakoribb nevek esetén előfordulhat, kérjük adjon meg egy olyat, ami megkülönbözteti az ugyanolyan nevű felhasználótól. Tegye ezt a neve után egy " - " beiktatásával (pl. Kiss János - Szolnok).
Spaces are allowed; punctuation is not allowed except for periods, hyphens, and underscores.
A valid e-mail address. All e-mails from the system will be sent to this address. The e-mail address is not made public and will only be used if you wish to receive a new password or wish to receive certain news or notifications by e-mail.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
© MME-BirdLife Hungary »