Bevezető a Madárszámlálók honlap használatához

Az MME Monitoring Központjának honlapja 2001 óta működött a www.mme-monitoring.hu domain alatt. A honlapot 2001-2005 között fejlesztettük, több alkalommal új funkciókkal bővítettük, és sokaknak évekig az elsődleges információs forrás volt, ha madarakkal kapcsolatos adatokra volt kíváncsi.

A honlapot 2015-ben megszüntettük, s a tartalmak többsége megjelenik az MME központi honlapján a www.mme.hu domain alatt.

Legfontosabb madármonitoring és -térképező programjaink (MMM, MAPRTM, VVM) on-line adatbázisait fejlesztettük az elmúlt években, de továbbra is fontosnak érezzük, hogy egy olyan honlapot működtessünk, melyen megoszthatjuk friss híreinket a madárszámlálási programokról, módszerekről és az aktuális vagy praktikus dolgokról a bennünket érintő témákban.

A Madárszámlálók honlap ennek ad teret a weben.

Oldalaink és cikkeink elsősorban a madárszámlálási programjainkban résztvevő mintegy 2500 önkéntes felmérő számára szolgálnak hasznos információkkal, de rendszeresen jelentkezünk olyan témákkal is, melyek a madarakkal még csak most ismerkedő közönségnek is érdekesek lehetnek.

Fear of God Nike Moccasin Particle Beige AT8086-200 Release Date

© MME-BirdLife Hungary »