Egy nappal tovább lehet elvégezni az MMM első tavaszi számlálását!

Címkék:

Kedves MMM Felmérők!

Mivel május 10., a Mindennapi Madaraink Monitoringja programunk idei első tavaszi felmérési időszakának vége, olyan szombati napra esik majd, amely egyúttal munkanap is, ezért egy nappal meghosszabítjuk a felmérések elvégzésének határidejét. Tehát aki még nem végezte el az első számlálást, az május 11-én (vasárnap) is megteheti azt!

Sajnos az előző héten hiába volt négy napos hosszú hétvége, az ország jelentős részén az esős és szeles idő miatt biztosan sokan nem tudták elvégezni az MMM felmrésüket.

Akik április 27-én vagy előtte elvégezték az elsőt, azok vasárnap már a második számlálásra is elindulhatnának (esetükben ugyanis a két számlálás között eltelik addigra a minimálisan meghatározott 14 nap), de arra kérjük őket, hogy lehetőség szerint május 12-től kezdjenek bele a 2. felmérésbe. (Persze, ha valakinek sok négyzete van, s ez a vasárnap is szükséges a teljesítésükhöz, akkor végezzék el amit terveztek.)

Reméljük, ez az egy nap hosszabbítás is többeknek jelent majd lehetőséget, hogy az 1. számlálást mégis maguk mögött tudhassák!

46 matches for air max 97

© MME-BirdLife Hungary »