Saját térképeid a MAP adatbázisban

Címkék:

Augusztusban is folytattuk a MAP adatbázis újabb funkcióinak fejlesztését, s most ezek közül a saját adataid megjelenítésére szolgáló térképeket élesítettük. Az adatbázisban a [Térképek] menüpontban találhatod meg az új térképek oldalaira vezető két új almenü pontot. Az egyik a [Fajok térképei (saját adataim, 2.5*2.5 km)], a másik az [Áttekintő térkép (saját adataimmal)]. Természetesen mindkettő csak belépés után érhető el, sőt csak akkor jelennek meg a menüben, ha már beléptél!

Ahogy az új térképek nevéből is kiderül, azokon a saját feltöltött adataidat tekintheted meg (amelyeket te töltöttél fel és/vagy te voltál a megfigyelő (ill. több megfigyelő esetén te is köztük voltál)).

Képernyőkép a "Fajok térképei (saját adataim, 2.5*2.5 km)" oldalamról, amint éppen a gyurgyalag megfigyelési adataim között böngésztem (2015.09.02.).

 

Számos olyan új funkciót építettünk ezekbe a térképekbe, amelyeket a korábbiakban nem láthattatok. Reméljük, hogy ezeket hasznosnak találjátok majd, amikor a saját adataitok között böngésztek térben és időben.

Hosszú és száraz ismertetés helyett inkább ajánlom a lenti rövid kis videót, aztán pedig menjetek és próbáljátok ki, fedezzétek fel, hogy miket is tudnak a saját térképeid!

Shop Nike Apparel, Shoes and Accessories

© MME-BirdLife Hungary »